Inphos & KKS zijn nu Calmira!

Door Calmira op 10 oktober 2023.

In de ruim 38 jaar dat KKS bestaat en de 12 jaar dat Inphos bestaat, is de wereld veranderd en onze bedrijven ook. Daarom is het nu tijd voor een nieuwe start. Vanaf vandaag zijn wij Calmira!

Onze bedrijven zijn gefuseerd. Qua omvang, dienstverlening en doelgroep waren onze bedrijven gelijkwaardig. Samen vormen we een nieuw bedrijf waarbij het omgaan met alle ontwikkelingen onderdeel is van ons DNA. Door onze krachten te bundelen, creëren we een bedrijf waarbij we onze medewerkers nog beter vanuit hun kracht, competenties en ambities kunnen laten werken. Daarbij sturen we primair op klanttevredenheid. We maken samen een routekaart naar jouw doelen.

Ons hogere doel is onze klanten nog beter van dienst te zijn door werkgeluk bereikbaar te maken.

Waarom een naamswijziging?

Als Managed Service Provider leveren we oplossingen die we vervolgens beheren, onderhouden en ondersteunen. Voor een vast bedrag per maand. Inmiddels zijn ondernemers voor wie ICT belangrijk is hier wel aan gewend. De wereld is de afgelopen jaren veranderd. Mensen verwachten nog meer dat ICT het altijd doet, op elke plek, vanaf ieder apparaat. In een veilige werkomgeving. Ondernemers willen ervoor zorgen dat zij grip houden op hun data, in de Cloud, vanuit thuiswerkplekken en op mobiele apparaten. Wij willen bedrijven blijven ondersteunen in deze veranderlijke wereld.

Onze doelen: Verbinding, Verbetering & Veiligheid

We maken ons klaar voor de volgende stap. In plaats van achter de schermen te opereren vergroten we onze zichtbaarheid. Ons hogere doel werkgeluk bereikbaar maken. Om dit te bereiken willen we verbinden met onze klanten, ze een gevoel van veiligheid geven en hun ICT omgevingen blijven verbeteren.

Maak werkgeluk bereikbaar

Calmira

Onze kernwaarden: Doelgericht, Dienstbaar & Duidelijk

Dit doen we door zaken doelgericht aan te pakken, duidelijk te zijn maar bovenal dienstbaar te zijn naar onze klanten. Wij willen iedere eindgebruiker die gebruik maakt van onze diensten blij maken met onze oplossingen en vooral onze ondersteuning. Deze doelstellingen vraagt om een nieuw verhaal.

Wat verandert er?

Het afgelopen jaar hebben we een aantal organisatorische veranderingen doorgevoerd. Met name om de
planning te verbeteren en communicatie naar onze klanten. Natuurlijk richten wij ons erop problemen te
voorkomen. Mocht er toch iets zijn dan willen wij er voor je zijn. We verhelpen het probleem doelgericht en communiceren duidelijk over het verloop. Onze diensten zullen we de komende periode verder integreren. Met onze bestaande klanten zullen we opnieuw de conversatie voeren over waar zij staan en hun stip op de horizon. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat onze dienstverlening aan blijft sluiten op hun situatie.