Vaste kosten en gelukkig personeel. Dat is all-in ICT van Calmira.

Ga ook voor een frisse blik en een eerlijk advies, door een team professionals aan je zijde zodat je het maximale uit je omgeving haalt. Het gevolg? Jij kunt je focussen op je corebusiness. Calmira staat voor een vertrouwd aanspreekpunt voor al je ICT-oplossingen. We begeleiden je proactief en met vertrouwen naar je doelen in de steeds veranderende digitale wereld. Onze klantenservice staat garant voor snelle en zorgeloze ondersteuning. Ervaar meer werkgeluk. Werk samen met Calmira.

  • Moderne werkplek & Microsoft365
  • Digitale veiligheid & bewustwording
  • Netwerken & WiFi
  • Telefonie & internet
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Maandelijks opzegbaar

Altijd een vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt voor al je ICT-oplossingen. Dat is Calmira. We houden proactief vinger aan de pols, zodat we op ieder moment weten wat er bij jouw organisatie speelt. Daardoor kunnen (en willen!) we onszelf altijd de vraag stellen: waar is deze klant het beste mee geholpen? We geloven dat iedereen het meest gebaat is bij wederzijds vertrouwen. Calmira wil dan ook niets liever dan jou op lange termijn blijven helpen.

Een routekaart naar jouw doelen

Samen staan we aan het begin van een reis door een eindeloos veranderende digitale wereld van automatisering. Als vertrekpunt maken we inzichtelijk waar je staat als organisatie. Daarna zetten we de stip op de horizon: waar wil je naartoe? Wat zijn je ambities? Hoe kunnen we ICT inzetten zodat jij op aantoonbare wijze je doelen kunt behalen? Als leidraad maken we een routekaart met alle ontwikkelingen en mogelijkheden van je moderne werkplek. Stap voor stap, passend bij jouw wensen, voegen we nieuwe functies toe en verhogen we de veiligheid.

Calmira-klantenservice: gestuurd op klanttevredenheid

Als verlengstuk van jouw ICT-afdeling nemen wij onze verantwoordelijkheid. We houden continu grip en controle over alle oplossingen die we bieden. Daardoor zijn mogelijke problemen al opgespoord voordat ze in de praktijk voorkomen. Is er tóch iets aan de hand? Wij sturen onze klantenservice op klanttevredenheid. Onze mensen kunnen de impact van je situatie goed inschatten, zodat jij direct weet wat je te wachten staat. Door de juiste verwachting te scheppen helpen we jou goed en snel naar een zorgeloze werkomgeving.

Wat is All-In ICT van Calmira?

Ontdek hoe All-In ICT van Calmira jouw organisatie kan ontzorgen.

Moderne werkplek

De Calmira moderne werkplek. Een digitale omgeving, beschikbaar vanaf elke plek en vanaf ieder gewenst apparaat. De aantoonbaar veilige bubbel die overal toegang biedt tot alle gegevens, applicaties én mensen die je nodig hebt om je werk goed én met plezier te doen.

Meer informatie

Digitale veiligheid

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Meer informatie

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie

Telefonie

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Meer informatie

WiFi & netwerken

Draadloze internettoegang, apparaten met elkaar verbinden, bestanden delen, online surfen, streamen, IoT-apparaten integreren en efficiënt communiceren? Het kan állemaal met de wifi-oplossingen en netwerken van Calmira. Het resultaat? De digitale connectiviteit en het werkgeluk binnen je bedrijf verbeteren. Medewerker blij. Klant blij. Management blij. In die volgorde.

Meer informatie

Cloud

Optimaliseer je operationele efficiëntie met onze op maat gemaakte toegangsoplossingen. Gegevens, apps en agenda’s zijn perfect afgestemd op je functie of rol, voor medewerkers, partners én klanten. Versterk je productiviteit en samenwerking door inzet van onze IT-kwaliteiten.

Meer informatie

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. O. Janssen
Vastgoedbeheerder
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

logo rechtswinkel tilburg