Telefonie voor op kantoor, onderweg en de thuiswerkplek van jouw personeel

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Lees verder Afspraak maken

Telefonie voor op kantoor, onderweg en de thuiswerkplek van jouw personeel

Telefonie: het klinkt wat ouderwets misschien. En toch is het nog altijd een onmisbaar onderdeel van de communicatie vandaag de dag. Ga ook voor soepele communicatie, zowel op kantoor, onderweg, als thuis. En weet je verzekerd van continu contact, flexibiliteit en bereikbaarheid waardoor productiviteit wordt bevorderd en werkgeluk gestimuleerd. Wat ons betreft zijn dit stuk voor stuk essentiële elementen voor bedrijfscontinuïteit en blijvend succes.

Telefonie op kantoor

Calmira's kantoortelefonie biedt directe, betrouwbare communicatie, verhoogt de bereikbaarheid van medewerkers, ondersteunt conferentiegesprekken en klantenservice, versterkt professionele uitstraling en vereenvoudigt interne en externe samenwerking. Het gevolg? Mensen doen hun werk met plezier.

Thuis & onderweg bellen

Efficiënt en voordelig, thuis of onderweg bellen met het kantoorlijnnummer biedt naadloze bereikbaarheid, waardoor kosten worden bespaard en flexibiliteit wordt vergroot voor optimale communicatie, waar je ook bent. In contact zijn met je klanten en met elkaar geeft energie, in plaats van dat het moeite kost.

VoIP

VoIP maakt gebruik van het internet. Eén van de voordelen? Nieuwe vestigingen en extra toestellen koppelen is zo gebeurd. Net als het op- en afschalen van (locatieonafhankelijke) capaciteit. Wil je doorkiesnummers of een integratie met je CRM- of ERP-systeem? Je bepaalt zelf het niveau van onze samenwerking: het beheer in de hand houden of uitbesteden? Alles kan, zolang het maar aan jouw wensen voldoet.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. D. Brouwers
Facility Manager
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Digitale veiligheid

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Meer informatie

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie

WiFi & netwerken

Draadloze internettoegang, apparaten met elkaar verbinden, bestanden delen, online surfen, streamen, IoT-apparaten integreren en efficiënt communiceren? Het kan állemaal met de wifi-oplossingen en netwerken van Calmira. Het resultaat? De digitale connectiviteit en het werkgeluk binnen je bedrijf verbeteren. Medewerker blij. Klant blij. Management blij. In die volgorde.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg