Veilig, stabiel draadloos internet op kantoor

Draadloze internettoegang, apparaten met elkaar verbinden, bestanden delen, online surfen, streamen, IoT-apparaten integreren en efficiënt communiceren? Het kan állemaal met de wifi-oplossingen en netwerken van Calmira. Het resultaat? De digitale connectiviteit en het werkgeluk binnen je bedrijf verbeteren. Medewerker blij. Klant blij. Management blij. In die volgorde.

Lees verder Afspraak maken

Verbind jouw personeel met het juiste netwerk

Een betrouwbaar wifi-netwerk op kantoor is de ruggengraat van succesvolle bedrijven met gelukkige medewerkers. Het zorgt immers voor naadloze communicatie, efficiënte samenwerking en snelle toegang tot cruciale informatie. Investeren in een robuuste digitale infrastructuur is niet langer een keuze, maar een strategische noodzaak voor elk succesvol bedrijf. Goede netwerken optimaliseren productiviteit en verminderen frustraties, wat resulteert in een gestroomlijnde workflow. En een bérg werkplezier.

Meer voor vastgoedbeheerders

Netwerk­architectuur

Een sterke netwerkarchitectuur moet schaalbaar, betrouwbaar, veilig en efficiënt zijn. Calmira zorgt ervoor dat het de behoeften van gebruikers ondersteunt, redundante paden biedt, verkeersprioritering mogelijk maakt en eenvoudig te beheren is.

WiFi op kantoor

Een adequaat kantoor-wifinetwerk moet zorgen voor stabiele, snelle, veilige en uitbreidbare draadloze connectiviteit. Dát is de basis om te voldoen aan de eisen van hedendaagse, hybride ingestelde kantooromgevingen waarin de gebruikersproductiviteit maximaal is, zónder dat het de collega te veel energie kost. Wifi moet werken. Punt.

Gastnetwerken

Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk, dat zijn de kernwoorden van de gastnetwerken die Calmira opzet. Het idee? Gasten kunnen gemakkelijk en veilig verbinden zonder toegang tot het hoofdnetwerk. Mede hierdoor waarborg je de netwerkbeveiliging en bescherm je hun kostbare privacy.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. O. Janssen
Vastgoedbeheerder
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie

Telefonie

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Meer informatie

Cloud

Optimaliseer je operationele efficiëntie met onze op maat gemaakte toegangsoplossingen. Gegevens, apps en agenda’s zijn perfect afgestemd op je functie of rol, voor medewerkers, partners én klanten. Versterk je productiviteit en samenwerking door inzet van onze IT-kwaliteiten.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg