De beste werkplek voor jou en jouw team, thuis en op kantoor

De Calmira moderne werkplek. Een digitale omgeving, beschikbaar vanaf elke plek en vanaf ieder gewenst apparaat. De aantoonbaar beveiligde bubbel die overal toegang biedt tot alle gegevens, applicaties én mensen die je nodig hebt om je werk goed én met plezier te doen.

Lees verder Afspraak maken

Alles voor het werkgeluk van jouw personeel. Op kantoor én thuis.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze service werkgeluk bevordert. Wanneer mensen de vrijheid hebben om hun werkdag zoveel mogelijk naar eigen inzicht in te delen, ervaren ze een gevoel van controle. Onderzoek toont aan dat deze autonomie bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid. En dat leidt tot een blijvend succesvol bedrijfsresultaat. Mede mogelijk gemaakt door de moderne werkplek.

Microsoft365

Microsoft 365 biedt bedrijfsmedewerkers toegang tot een uitgebreid scala aan productiviteitstools, zoals Word, Excel en Teams, waardoor efficiënter werken, naadloze samenwerking, cloudopslag en flexibel werken mogelijk zijn, wat de werkprestaties en de duurzame inzetbaarheid van je mensen verbetert.

Hardware

Calmira verzorgt jouw werkplek, van individueel apparaat tot volledig gebruiksklare omgeving. Inclusief accessoires, aangepaste accounts, essentiële apps en veilige toegang tot bedrijfsgegevens. Netjes zonder zichtbare kabels geïnstalleerd op jouw kantoor of thuiswerkplek.

Applicaties

Calmira regelt álles rondom de programma’s die in jouw bedrijf worden gebruikt. Ook als je zelf de licenties aanschaft. Wij zijn jouw aanspreekpunt en schakelen met de verschillende leveranciers als de situatie daarom vraagt. Zo kan iedereen aan de slag met dezelfde bedrijfsapplicaties en kun jij werken met de applicaties die bijdragen aan jouw werkgeluk. Welk apparaat of welke software je ook gebruikt, je weet dat het werkt en dat je over alles beschikt wat je nodig hebt.

Accounts & rechten

Calmira verzorgt alle accounts die jouw mensen nodig hebben om veilig en efficiënt hun werk te kunnen doen. Met de benodigde toegang tot bedrijfsapplicaties en fijnmazige controle over jouw bedrijfsdata. En natuurlijk staan we altijd paraat voor wijzigingen.

Printen & scannen

Optimaliseer je kantoorproductiviteit met onze geavanceerde print- en scanoplossingen. Effectiviteit en kwaliteit gecombineerd in één pakket. Vereenvoudig bovendien je documentbeheer en bespaar tijd en kosten. Ontdek vandaag nog de voordelen.

Beveiliging

Vanzelfsprekend is bij Calmira jouw Cyberweerbaarheid op orde. Door gebruik te maken van internationaal erkende standaarden zorgen we ervoor dat jouw omgeving aantoonbaar veilig is. We nemen je aan de hand van beleid tot implementatie en maken ICT-beveiliging behapbaar. Op die manier zorgen we voor beveiliging die passend is voor jouw organisatie.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. D. Brouwers
Facility Manager
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Digitale veiligheid

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Meer informatie

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie

Telefonie

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg