Snel en stabiel internet voor jouw personeel

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Lees verder Afspraak maken

Internet: communicatie, informatie, markttoegang én efficiëntie

Calmira levert internetaansluitingen in alle soorten en maten, van xDSL tot glasvezel en 4G. Je kan dus altijd bij ons terecht, ongeacht het type aansluiting of je aanbieder. En we zijn er voor back-upverbindingen. Op die manier ben je altijd online. Ga, net als vele anderen, voor een snel, betrouwbaar en veilig netwerk. Mét beheer en ondersteuning, ook voor je bedrijf of het verzamelpand dat je verhuurt.

Glasvezel, xDSL of 4G

Betrouwbare internettoegang is essentieel voor elke ondernemer. Calmira werkt met alle reputabele aanbieders en met ons aanbod van glasvezel, xDSL en 4G-oplossingen, garanderen wij snelle en stabiele connectiviteit. Ook als daar één of meerdere backup-verbindingen voor nodig zijn.

Mobiel internet

Mobiel internet biedt draagbare toegang tot informatie, communicatie en diensten, verbetert connectiviteit, vergroot productiviteit, ondersteunt navigatie, entertainment en online winkelen, en bevordert sociaal contact, waardoor het een essentieel hulpmiddel is in de moderne wereld.

SD-WAN

Ook, samen met ons een geavanceerd netwerk opzetten en beheren? SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) optimaliseert netwerkprestaties, verhoogt flexibiliteit, verlaagt kosten en vereenvoudigt beheer. Het verbetert bedrijfsconnectiviteit, beveiliging en applicatieprestaties, wat resulteert in efficiëntere bedrijfsactiviteiten en een betere gebruikerservaring.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. D. Brouwers
Facility Manager
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Moderne werkplek

De Calmira moderne werkplek. Een digitale omgeving, beschikbaar vanaf elke plek en vanaf ieder gewenst apparaat. De aantoonbaar veilige bubbel die overal toegang biedt tot alle gegevens, applicaties én mensen die je nodig hebt om je werk goed én met plezier te doen.

Meer informatie

Digitale veiligheid

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Meer informatie

Telefonie

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg