Calmira optimaliseert de verhuurwaarde van jouw gebouw of campus

Een stabiele, veilige wifi-verbinding voor de gasten en huurders van je campus of bedrijfsverzamelgebouw is natuurlijk ónmisbaar in de digitale tijd van nu. Toch blijkt dit in de praktijk nog lang niet altijd goed gewaarborgd. Tót men geconfronteerd wordt met een datalek bij huurders of door een hack vanwege een onveilig netwerk. Het gevolg? In élk geval imagoschade voor jou als pandverantwoordelijke. Voorkom ellende. Wij kunnen vrijblijvend een controle uitvoeren voor je (toekomstige) pand, zodat we problemen oplossen nog vóórdat ze ontstaan.

  • Razendsnel internet
  • Netwerkinfrastructuur
  • WiFi voor huurders en openbare ruimten
  • Inrichting van vergaderruimten
  • ICT menukaart voor huurders

Razendsnel internet voor de gebruikers van verzamelgebouwen en campussen

Anyplace, anytime, anywhere kunnen werken is niet meer weg te denken uit ons hybride werkleven. We willen overal en op elk tijdstip vanaf elk device kunnen werken, of dit nu vanuit huis, op kantoor of onderweg is. Om maximaal te kunnen presteren, is het evident dat je huurders én gasten in elk geval kunnen vertrouwen op veilige, stabiele en betrouwbare data overdracht, ook via wifi. Geen nood, gelukkig is er Calmira.

Eigen wifi voor huurders, gasten en flexwerkers

Daarom krijgt iedere huurder (onderneming) toegang tot zijn persoonlijke, beveiligde, draadloze netwerk, op basis van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Alle datacommunicatie op het netwerk wordt versleuteld verzonden en daarmee afgeschermd voor andere gebruikers. De netwerken zelf zijn ook extra beveiligd. Calmira is mede dankzij jarenlange ervaring in staat om onderscheid te maken in multi-tenants, kantoren dus. Maar ook flexwerkers en zzp’ers voorzien wij graag, goed én snel van veilig en stabiel draadloos internet. Moraal van het verhaal? Elke huurder zijn eigen, beveiligde netwerk én een heldere menukaart vol aanvullende connectiviteitsopties die het huurgemak vergroten.

Glasvezel, xDSL of 4G

Betrouwbare internettoegang is essentieel voor elke ondernemer. Met ons aanbod van glasvezel, xDSL en 4G-oplossingen, garanderen wij snelle en stabiele connectiviteit. Ontdek maatwerkopties en uitstekende ondersteuning voor je bedrijf of organisatie.

Netwerk­beveiliging

Geniet van hoogwaardige wifi-netwerken van betrouwbare leveranciers. Gecertificeerde professionals beheren en monitoren het netwerk voor naadloze prestaties. Veiligheid staat centraal, door inzet van optimale, geavanceerde netwerkbeveiliging. Beheer alles vanuit één account met Single Sign On. Bovendien blijft het netwerk altijd up-to-date met de nieuwste technologieën en beveiligingsupdates.

Vergaderruimten

De bedrijfsverzamelgebouwen en campussen beschikken over eigen vergaderruimten, wat onze huurders een handige en professionele omgeving biedt om besprekingen te houden, samen te werken en zakelijke bijeenkomsten te organiseren, zowel fysiek als online.

Digital signage

Maak je ook al gebruik van digital signage als dynamische vorm van visuele communicatie, waarbij schermen worden ingezet om informatie, advertenties en multimedia weer te geven op openbare locaties? De content kan eenvoudig op afstand worden beheerd en aangepast, waardoor jij als organisatie snel in kunt spelen op veranderingen. Van marketing tot bewegwijzering en bedrijfspresentaties: kies ook voor dit krachtige middel, dat aanwezig is in onze panden, om effectief met bezoekers te communiceren en volop aandacht te trekken van klanten en prospects.

Printen & scannen

Optimaliseer je kantoorproductiviteit binnen je campus of bedrijfsverzamelgebouw met onze geavanceerde print- en scanoplossingen. Kies, net als vele anderen ook voor effectiviteit en kwaliteit gecombineerd in één pakket. Druk moeiteloos af en digitaliseer daar waar het kan. Vereenvoudig bovendien je documentbeheer en bespaar kosten, tijd en energie.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. D. Brouwers
Facility Manager
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het huurgeluk van jouw huurders en optimaliseer de verhuurwaarde van jouw bedrijfs­verzamelgebouw of campus. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

logo rechtswinkel tilburg