Een veilige werkomgeving voor jouw personeel

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Lees verder Afspraak maken

Calmira: een veilige, betrouwbare werkomgeving

Een écht gevoel van veiligheid gaat verder dan puur een gevoel van vertrouwen. Tegenwoordig zijn al je systemen immers permanent online. Maar naast alle voordelen, zet dit ook de deur voor kwaadwillenden onbedoeld open. Door gebruik te maken van de moderne werkplek bieden wij een veilige en betrouwbare werkomgeving. We monitoren continu wie er op jouw digitale deur klopt. Afwijkingen worden voortijdig gesignaleerd, waardoor we al ingrijpen nog vóórdat jouw bedrijfsvoering (en de mensen daarin) überhaupt in gevaar komen.

Assessments

Onze assessments over digitale veiligheid zijn essentieel omdat ze de zwakke plekken identificeren, de weerbaarheid vergroten en organisaties helpen om proactief te handelen tegen potentieel schadelijke cyberdreigingen. Daarnaast weet je direct of je voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Zo heb je eindelijk écht grip op de situatie waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Bewustwording

70% van de cybersecurity-incidenten zijn het gevolg van menselijke fouten. Daarom is het cruciaal om zelfbewust om te gaan met digitale veiligheid. Zo bescherm je persoongegevens, voorkom je dat aanvallen hun doel treffen en vermijdt je financiële schade. Daarom trainen wij jouw mensen en leren ze gevaren in de kiem te smoren.

Beveiliging

Calmira levert uiteenlopende oplossingen die aantoonbaar zorgdragen voor het vereiste veiligheidsniveau van jouw bedrijf. Een mix van preventieve oplossingen, dreigingsdetectie en continuïteits­borging vormen de basis. Daarnaast behoren geavanceerde authenticatie­technieken, gegevensversleuteling en beleidsontwikkeling altijd tot de mogelijkheden.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. D. Brouwers
Facility Manager
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Moderne werkplek

De Calmira moderne werkplek. Een digitale omgeving, beschikbaar vanaf elke plek en vanaf ieder gewenst apparaat. De aantoonbaar veilige bubbel die overal toegang biedt tot alle gegevens, applicaties én mensen die je nodig hebt om je werk goed én met plezier te doen.

Meer informatie

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie

Telefonie

Optimale bereikbaarheid is cruciaal voor bedrijven. Flexibele telefonie-oplossingen die met je bedrijf meegroeien, zorgen dat geen enkele oproep van een klant of prospect verloren gaat, hoe deze oproep ook binnenkomt. Kies uit onze diverse en bovendien goed te combineren opties.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg