Jouw data altijd veilig en snel toegankelijk in de cloud of ons datacenter

Optimaliseer je operationele efficiëntie met onze op maat gemaakte toegangsoplossingen. Gegevens, apps en agenda’s zijn perfect afgestemd op je functie of rol, voor medewerkers, partners én klanten. Versterk je productiviteit en samenwerking door inzet van onze IT-kwaliteiten.

Lees verder Afspraak maken

Meer werkgeluk met geavanceerde cloudoplossingen

De cloud vormt inmiddels de spil van moderne zakelijke operaties en biedt ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid. Calmira levert hoogwaardige cloudoplossingen die naadloos integreren met je workflow. Met gedegen beveiliging en betrouwbare prestaties stroomlijnen we je IT-infrastructuur, waardoor jij je kunt concentreren op groei en innovatie. Ontdek de kracht van de cloud met onze op maat gemaakte diensten.

Azure

Azure is het cloudplatform van Microsoft dat een scala aan services biedt, van hosting tot data-analyse tot beveiliging en compliance. Het platform biedt volop schaalbaarheid, flexibiliteit en beveiliging, waardoor jouw bedrijf efficiënter kan opereren en innovatieve oplossingen kan blijven ontwikkelen. Ook aan de slag met dit krachtige platform dat je volop concurrentievoordeel biedt? Neem contact met ons op.

Datacenter

Onze datacenters bieden een geconsolideerde, krachtige infrastructuur voor het opslaan, verwerken en beheren van gegevens. We garanderen betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging. Neem contact met ons op als je toe bent aan het beheren van je IT-infrastructuur op een kosteneffectieve en betrouwbare manier, waardoor jij je (weer) kunt concentreren op groei en innovatie.

Co-location

Optimaliseer je IT-infrastructuur met onze co-locatiediensten. Plaats je servers, opslagapparaten en andere IT-infrastructuur, in één van onze state-of-the-art datacenters en profiteer van betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid. Concentreer jij je op je bedrijf, beheren wij (als je dat wilt) de infrastructuur. Co-location biedt jouw bedrijf de voordelen van een geavanceerd datacenter, zónder de kosten en verantwoordelijkheden van het bouwen en onderhouden van een eigen faciliteit. Het is een populaire optie voor organisaties die controle willen behouden over hun eigen hardware, maar tóch gebruik willen maken van de voordelen van een professioneel beheerd datacenter.

Ga jij ook voor het werkgeluk van jouw personeel? Maak nu een afspraak!

Prioriteer het werkgeluk van je team. Plan een afspraak en zet de eerste stap naar een inspirerende werkomgeving. Neem nu contact met ons op voor een positieve en productieve samenwerking!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Calmira heeft ons geholpen bij onze verhuizing en heeft dit proces van A tot Z vervuld, zonder dat het ons ook maar enige complexiteit heeft opgeleverd.

Marc te Vruchte
Chief Executive Officer
Lees de Case Study

Calmira heeft een betrouwbare en stabiele Wi-Fi oplossing opgeleverd, waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de huurders zijn gecombineerd met geavanceerde beveiligingstoepassingen.

Dhr. O. Janssen
Vastgoedbeheerder
Lees de Case Study

Een betrouwbare, stabiele en veilige ict omgeving als integraal onderdeel van het verhuur concept. Calmira maakt het mogelijk!

Delphy de Koning
Asset Manager
Lees de Case Study
markteffect

Door de groei van de organisatie en veranderende behoeftes van onze werknemers waren wij toe aan een andere ICT omgeving, die beter past bij onze ambities, doelstellingen en de ontwikkelingen in de markt.

Hesam Fahimi
Directeur
Lees de Case Study
logo rechtswinkel tilburg

Voor ons is goed werkende én goed beveiligde ICT heel belangrijk

Jeroen Jaspers
Teamleider
Lees de Case Study

Wat Calmira echt onderscheidt, is hun vermogen om ons te ontzorgen.

Hans Zwijsen
directeur
Lees de Case Study

Fijn werken betekent: 1 aanspreekpunt voor al mijn ICT vragen.

Bart van den Boom
directeur
Lees de Case Study

Ik wil mijn ICT gewoon goed geregeld hebben.

Marie-Nel Tompson
directeur
Lees de Case Study

Gerelateerde diensten

Ontdek wat Calmira nog meer voor je kan betekenen.

Moderne werkplek

De Calmira moderne werkplek. Een digitale omgeving, beschikbaar vanaf elke plek en vanaf ieder gewenst apparaat. De aantoonbaar veilige bubbel die overal toegang biedt tot alle gegevens, applicaties én mensen die je nodig hebt om je werk goed én met plezier te doen.

Meer informatie

Digitale veiligheid

Calmira biedt een naadloos beveiligde werkomgeving. Eén inlog en alle instellingen zijn perfect. Gezichtsherkenning, automatisch inloggen en bestandsversleuteling versterken gemak met veiligheid. Grip houden, zelfs bij verlies of diefstal van apparatuur, is gegarandeerd.

Meer informatie

Internet

Connectiviteit staat centraal anno nu, of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen. Je zoekt een snelle, betrouwbare zakelijke internetverbinding waarmee je je bedrijf of organisatie altijd en overal effectief kunt beheren. Wij bieden oplossingen op maat die perfect bij je organisatiedoelen passen.

Meer informatie
logo rechtswinkel tilburg